אוכל איטלקי - ספגטי מיטבולס (כדורי בשר)
כל הטעמים האהובים של איטליה בסיר אחד- ספגטי עטוף ברוטב עגבניות וכדורי בשר. הסוד לכדורי הבשר המושלמים האלו הוא לטחון את הבצל והשום ולא...
23 באוג׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
9,742 צפיות
0 תגובות


טבעוני - עלי גפן ממולאים באורז וחמוציות
בדיוק כשהגיעה העונה של עלי הגפן הטריים, זה הזמן לקנות לכם כמות גדולה ולשמור במקפיא. עלי גפן משומרים יכולים לשמש אותנו למתכון הזה, אבל...
15 במאי 2020זמן קריאה 2 דקות
5,586 צפיות
תגובה 1


אסייתי - עוף סיני חמוץ מתוק (ללא גלוטן)
היום תקף אותי חשק עז לאוכל סיני, חמוץ מתוק, דביק וטעים- אוכל של קניונים בואו נודה על האמת. אבל לעומת ה"סיני של הקניונים", כשתכינו את המנה...
12 באפר׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
25,636 צפיות
2 תגובות


אוכל איטלקי - ניוקי ריקוטה בחמאת עגבניות שרי
המנה הראשונה שהכנתי במטבח החדש שלי! אז אחרי כמה ימים מטורפים של מעבר דירה בצל הקורונה, סוף סוף פרקתי כמעט את כל הארגזים ואני יכולה לחזור...
5 באפר׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
26,819 צפיות
5 תגובות


בוריטו קרניטס- טורטייה מקסיקנית ממולאת בבשר מפורק
כמה אני אוהבת את המטבח המקסיקני, מלא כוסברה וליים ואבוקדו וכל הדברים הכי טעימים! דווקא עכשיו בימים האלו שאנחנו תקועים בבידוד בבתים, זה...
18 במרץ 2020זמן קריאה 3 דקות
10,479 צפיות
0 תגובות


פסטה פטריות, תרד ושמנת בסיר אחד
אני עכשיו בתקופה בה אני מחפשת קיצורי דרך, מודה. בין לבין התיזוזים לדירה החדשה אליה אנחנו עוברים בקרוב, אני חושבת על אפשרויות קלות...
3 במרץ 2020זמן קריאה 2 דקות
6,201 צפיות
0 תגובות


"קעריות" חסה ממולאות בדג פריך, אטריות שעועית ועשבי תיבול ברוטב חמאת בוטנים
סוף סוף השמש יצאה קצת היום וזה עשה לי חשק למשהו מרענן ו"פרשי" שיזכיר לי את הקיץ. אני מתה על המטבח הווייטנאמי בגלל השימוש הרב בעשבי תיבול...
27 בפבר׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
12,526 צפיות
תגובה 1


אסייתי - נודלס עם סינטה וירקות מוקפצים
בתחילת דרכי כטבחית היו לי קיבעונות בכל הנוגע לאוכל אסייתי. אין מצב שהייתם מוצאים אותי מכניסה מרכיבים "לא אסייתים" למתכונים שלי והייתי...
25 בפבר׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
13,585 צפיות
תגובה 1


לחמעג'ון עם שווארמה דגים
האמת היא, שלא היה לי מושג איך לקרוא למנה הזאת. כבר יומיים אני מפנטזת על להכין מנה, שאני לא יודעת איך להגדיר אותה, שתכלול קוביות דג...
5 בפבר׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
14,966 צפיות
0 תגובות


פרעצל דוגס- לחמניות פרעצל רכות ממולאות בנקניקיה
ברוח הסופרבול שמשודר הלילה בארה"ב- קבלו מתכון ללחמניות פרעצל רכות, מעין שילוב של בצק חלה לבצק של פרעצל, והנקניקיה כבר בפנים! מכינים בצק...
2 בפבר׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
21,302 צפיות
תגובה 1


אסייתי - קציצות בקר וירקות בקארי אדום ביתי
מחית קארי ביתית קלה יותר להכנה ממה שחשבתם! פשוט זורקים כמה מרכיבים לבלנדר וקיבלתם מחית קארי אמיתית, טבעית, בלי צבעי מאכל וחומרים משמרים,...
28 בינו׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
3,398 צפיות
0 תגובות


מרק לקוסקוס
גילוי נאות- מעולם לא הכנתי קוסקוס לבד. זה לגמרי ברשימה שלי, אבל משום מה עדיין לא הגעתי לזה, שזה הזוי כי קוסקוס זה בין הדברים האהובים...
22 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
8,051 צפיות
0 תגובות


סלמון בחרדל ודבש
אין דבר פשוט יותר מלהכין סלמון בתנור. אחד מארוחות הצהריים הקבועות שלי הן פילה סלמון בתנור, קצת מלח פלפל שמן זית וזהו. אם הסלמון טרי...
20 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
10,520 צפיות
0 תגובות


דייסת שיבולת שועל (אפשרות לטבעוני)
דייסת שיבולת שועל היא ארוחת הבוקר האולטימטיבית לאכול במזג האוויר החורפי הזה- חמה ומנחמת. אם להיות כנה, גם בקיץ אני אוהבת לאכול דייסה...
19 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
7,040 צפיות
0 תגובות


אסייתי - באו בקר מפורק
מתכון ללחמניות סיניות מאודות, רכות ושמנמנות, ממולאות בבשר מפורק ברוטב הויסין. רוטב הויסין הוא רוטב מתוק ומתובל עם טעמים סיניים מובהקים של...
16 בינו׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
23,375 צפיות
תגובה 1


צ'ילי קון קרנה
בעקבות מזג האוויר המשוגע בחוץ, הגשמים הרעמים וההצפות, כל מה שבא לי הוא לשבת בבית בפיג'מה עם קערת צ'ילי קון קרנה חריפה, כזאת שאוכלים בכף...
9 בינו׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
4,129 צפיות
תגובה 1


פפרדלה ראגו עם פטריות וערמונים
שבת גשומה וסוערת בחוץ. בא לי פסטה טעימה עם רוטב בשר ופטריות וערמונים ויין אדום וכל הדברים שהם הכי חורף. אבל אין מצב שאני יוצאת מהפיג'מה...
4 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
8,367 צפיות
0 תגובות


לטקעס
אני מאמינה שנוסחה מנצחת לא משנים. אז בלי יותר מדי התחכמויות, "טוויסטים" או תוספות מיוחדות, קבלו מתכון ללטקעס- לביבות תפוחי אדמה טובות...
19 בדצמ׳ 2019זמן קריאה 1 דקות
7,304 צפיות
0 תגובות


עראייס
מנה מושלמת מהמטבח הערבי שמשלבת שניים מהדברים הכי טעימים שיש- קבב ופיתה. כי למה להגיש אותם בנפרד כשאפשר מראש להכין ביחד? הבשר מתבשל בתוך...
8 בדצמ׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
1,881 צפיות
0 תגובות


קורן דוג corn dog
מעדן אמריקאי מושחת במיוחד- נקניקיות על שיפוד, מצופות בבלילת תירס ומטוגנות בשמן עמוק. מבוגרים מתים על זה וגם ילדים, אמאל'ה כמה זה טעים....
14 בנוב׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
4,282 צפיות
תגובה 1


קציצות עוף אפויות ברוטב קארי צהוב
תבשיל קארי קרמי ומפנק שאוכלים עם כף כדי לא לפספס אף טיפה של רוטב. הקציצות נאפות בתנור לפני שנזרקות לרוטב מה שנותן להם מרקם רך מבפנים...
17 ביוני 2019זמן קריאה 2 דקות
5,488 צפיות
0 תגובות


חמין מקרוני
גרסה קלילה ופשוטה יותר מאשר החמין הקלאסי. כל הטעמים העמוקים שאנחנו מקבלים מהבישול הארוך של שעות בתנור ובלי הכבדות של הקטניות, חיטה,...
28 בפבר׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
3,914 צפיות
0 תגובות


קארי ירוק עם קציצות סלמון
עד לפני שנה בערך כמעט ולא הכנתי קארי, והאמת שגם בקושי אכלתי קארי. המחיות הקנויות פשוט לא עבדו בעייני. הטעם החזק וה"תעשייתי" הזה לא היה...
15 בינו׳ 2019זמן קריאה 3 דקות
4,563 צפיות
0 תגובות


ספגטי בולונז
מי לא אוהב ספגטי בולונז? אצלי בבית זאת תמיד הייתה מנה קבועה שאוכלים לפחות פעם בשבוע. אבא שלי למד רפואה בבולוניה שבאיטליה, מולדת הבולונז,...
9 בינו׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
11,739 צפיות
0 תגובות


סיר קציצות ופסטה
סיר כייפי לארוחת צהריים, ילדים מתים עליו וגם מבוגרים. החלפתי את רוטב העגבניות המסורתי והכבד יותר ברוטב של עגבניות שרי טריות, קליל וכל כך...
30 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 2 דקות
4,815 צפיות
0 תגובות


קדרת שורט ריבס ביין לבן
קדרות של חורף הן המאכל האולטימטיבי בעיניי. כל כך הרבה טעמים ועומק במינימום עבודה. המרכיב הסודי בקדרות מסוג שכזה הוא- זמן, כמה שיותר לאט...
30 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 2 דקות
6,614 צפיות
0 תגובות


לחמניות באן
באנים. מה עוד אפשר לומר על העננים הרכים האלה שצצו בשנים האחרונות בכל מקום אפשרי? המקור שלהן הוא מהבאו הסיני שהוא בעצם סוג של כיסון מבצק...
9 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 3 דקות
32,560 צפיות
5 תגובות


לביבות כרובית אפויות
תמיד בחג הטיגונים, אחרי שאני מכינה עשרות סופגניות ולביבות מטוגנות, מגיע השלב שבו אני לא מסוגלת כבר להריח את ריח השמן והטיגון (וגם המשקל...
6 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 2 דקות
4,447 צפיות
2 תגובות

