23 באוג׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
אוכל איטלקי - ספגטי מיטבולס (כדורי בשר)
כל הטעמים האהובים של איטליה בסיר אחד- ספגטי עטוף ברוטב עגבניות וכדורי בשר. הסוד לכדורי הבשר המושלמים האלו הוא לטחון את הבצל והשום ולא...
9,425 צפיות0 תגובות
15 במאי 2020זמן קריאה 2 דקות
טבעוני - עלי גפן ממולאים באורז וחמוציות
בדיוק כשהגיעה העונה של עלי הגפן הטריים, זה הזמן לקנות לכם כמות גדולה ולשמור במקפיא. עלי גפן משומרים יכולים לשמש אותנו למתכון הזה, אבל...
5,386 צפיותתגובה 1
12 באפר׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
אסייתי - עוף סיני חמוץ מתוק (ללא גלוטן)
היום תקף אותי חשק עז לאוכל סיני, חמוץ מתוק, דביק וטעים- אוכל של קניונים בואו נודה על האמת. אבל לעומת ה"סיני של הקניונים", כשתכינו את המנה...
25,041 צפיות2 תגובות
5 באפר׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
אוכל איטלקי - ניוקי ריקוטה בחמאת עגבניות שרי
המנה הראשונה שהכנתי במטבח החדש שלי! אז אחרי כמה ימים מטורפים של מעבר דירה בצל הקורונה, סוף סוף פרקתי כמעט את כל הארגזים ואני יכולה לחזור...
26,036 צפיות5 תגובות
18 במרץ 2020זמן קריאה 3 דקות
בוריטו קרניטס- טורטייה מקסיקנית ממולאת בבשר מפורק
כמה אני אוהבת את המטבח המקסיקני, מלא כוסברה וליים ואבוקדו וכל הדברים הכי טעימים! דווקא עכשיו בימים האלו שאנחנו תקועים בבידוד בבתים, זה...
9,586 צפיות0 תגובות
3 במרץ 2020זמן קריאה 2 דקות
פסטה פטריות, תרד ושמנת בסיר אחד
אני עכשיו בתקופה בה אני מחפשת קיצורי דרך, מודה. בין לבין התיזוזים לדירה החדשה אליה אנחנו עוברים בקרוב, אני חושבת על אפשרויות קלות...
5,896 צפיות0 תגובות
27 בפבר׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
"קעריות" חסה ממולאות בדג פריך, אטריות שעועית ועשבי תיבול ברוטב חמאת בוטנים
סוף סוף השמש יצאה קצת היום וזה עשה לי חשק למשהו מרענן ו"פרשי" שיזכיר לי את הקיץ. אני מתה על המטבח הווייטנאמי בגלל השימוש הרב בעשבי תיבול...
11,989 צפיותתגובה 1
25 בפבר׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
אסייתי - נודלס עם סינטה וירקות מוקפצים
בתחילת דרכי כטבחית היו לי קיבעונות בכל הנוגע לאוכל אסייתי. אין מצב שהייתם מוצאים אותי מכניסה מרכיבים "לא אסייתים" למתכונים שלי והייתי...
13,439 צפיותתגובה 1
5 בפבר׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
לחמעג'ון עם שווארמה דגים
האמת היא, שלא היה לי מושג איך לקרוא למנה הזאת. כבר יומיים אני מפנטזת על להכין מנה, שאני לא יודעת איך להגדיר אותה, שתכלול קוביות דג...
14,815 צפיות0 תגובות
2 בפבר׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
פרעצל דוגס- לחמניות פרעצל רכות ממולאות בנקניקיה
ברוח הסופרבול שמשודר הלילה בארה"ב- קבלו מתכון ללחמניות פרעצל רכות, מעין שילוב של בצק חלה לבצק של פרעצל, והנקניקיה כבר בפנים! מכינים בצק...
21,054 צפיותתגובה 1
28 בינו׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
אסייתי - קציצות בקר וירקות בקארי אדום ביתי
מחית קארי ביתית קלה יותר להכנה ממה שחשבתם! פשוט זורקים כמה מרכיבים לבלנדר וקיבלתם מחית קארי אמיתית, טבעית, בלי צבעי מאכל וחומרים משמרים,...
3,256 צפיות0 תגובות
22 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
מרק לקוסקוס
גילוי נאות- מעולם לא הכנתי קוסקוס לבד. זה לגמרי ברשימה שלי, אבל משום מה עדיין לא הגעתי לזה, שזה הזוי כי קוסקוס זה בין הדברים האהובים...
7,865 צפיות0 תגובות
20 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
סלמון בחרדל ודבש
אין דבר פשוט יותר מלהכין סלמון בתנור. אחד מארוחות הצהריים הקבועות שלי הן פילה סלמון בתנור, קצת מלח פלפל שמן זית וזהו. אם הסלמון טרי...
10,115 צפיות0 תגובות
19 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
דייסת שיבולת שועל (אפשרות לטבעוני)
דייסת שיבולת שועל היא ארוחת הבוקר האולטימטיבית לאכול במזג האוויר החורפי הזה- חמה ומנחמת. אם להיות כנה, גם בקיץ אני אוהבת לאכול דייסה...
6,927 צפיות0 תגובות
16 בינו׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
אסייתי - באו בקר מפורק
מתכון ללחמניות סיניות מאודות, רכות ושמנמנות, ממולאות בבשר מפורק ברוטב הויסין. רוטב הויסין הוא רוטב מתוק ומתובל עם טעמים סיניים מובהקים של...
22,972 צפיותתגובה 1
9 בינו׳ 2020זמן קריאה 3 דקות
צ'ילי קון קרנה
בעקבות מזג האוויר המשוגע בחוץ, הגשמים הרעמים וההצפות, כל מה שבא לי הוא לשבת בבית בפיג'מה עם קערת צ'ילי קון קרנה חריפה, כזאת שאוכלים בכף...
3,911 צפיותתגובה 1
4 בינו׳ 2020זמן קריאה 2 דקות
פפרדלה ראגו עם פטריות וערמונים
שבת גשומה וסוערת בחוץ. בא לי פסטה טעימה עם רוטב בשר ופטריות וערמונים ויין אדום וכל הדברים שהם הכי חורף. אבל אין מצב שאני יוצאת מהפיג'מה...
8,134 צפיות0 תגובות
19 בדצמ׳ 2019זמן קריאה 1 דקות
לטקעס
אני מאמינה שנוסחה מנצחת לא משנים. אז בלי יותר מדי התחכמויות, "טוויסטים" או תוספות מיוחדות, קבלו מתכון ללטקעס- לביבות תפוחי אדמה טובות...
7,294 צפיות0 תגובות
8 בדצמ׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
עראייס
מנה מושלמת מהמטבח הערבי שמשלבת שניים מהדברים הכי טעימים שיש- קבב ופיתה. כי למה להגיש אותם בנפרד כשאפשר מראש להכין ביחד? הבשר מתבשל בתוך...
1,861 צפיות0 תגובות
14 בנוב׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
קורן דוג corn dog
מעדן אמריקאי מושחת במיוחד- נקניקיות על שיפוד, מצופות בבלילת תירס ומטוגנות בשמן עמוק. מבוגרים מתים על זה וגם ילדים, אמאל'ה כמה זה טעים....
4,195 צפיותתגובה 1
17 ביוני 2019זמן קריאה 2 דקות
קציצות עוף אפויות ברוטב קארי צהוב
תבשיל קארי קרמי ומפנק שאוכלים עם כף כדי לא לפספס אף טיפה של רוטב. הקציצות נאפות בתנור לפני שנזרקות לרוטב מה שנותן להם מרקם רך מבפנים...
5,321 צפיות0 תגובות
28 בפבר׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
חמין מקרוני
גרסה קלילה ופשוטה יותר מאשר החמין הקלאסי. כל הטעמים העמוקים שאנחנו מקבלים מהבישול הארוך של שעות בתנור ובלי הכבדות של הקטניות, חיטה,...
3,809 צפיות0 תגובות
15 בינו׳ 2019זמן קריאה 3 דקות
קארי ירוק עם קציצות סלמון
עד לפני שנה בערך כמעט ולא הכנתי קארי, והאמת שגם בקושי אכלתי קארי. המחיות הקנויות פשוט לא עבדו בעייני. הטעם החזק וה"תעשייתי" הזה לא היה...
4,525 צפיות0 תגובות
9 בינו׳ 2019זמן קריאה 2 דקות
ספגטי בולונז
מי לא אוהב ספגטי בולונז? אצלי בבית זאת תמיד הייתה מנה קבועה שאוכלים לפחות פעם בשבוע. אבא שלי למד רפואה בבולוניה שבאיטליה, מולדת הבולונז,...
11,189 צפיות0 תגובות
30 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 2 דקות
סיר קציצות ופסטה
סיר כייפי לארוחת צהריים, ילדים מתים עליו וגם מבוגרים. החלפתי את רוטב העגבניות המסורתי והכבד יותר ברוטב של עגבניות שרי טריות, קליל וכל כך...
4,768 צפיות0 תגובות
30 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 2 דקות
קדרת שורט ריבס ביין לבן
קדרות של חורף הן המאכל האולטימטיבי בעיניי. כל כך הרבה טעמים ועומק במינימום עבודה. המרכיב הסודי בקדרות מסוג שכזה הוא- זמן, כמה שיותר לאט...
6,439 צפיות0 תגובות
8 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 3 דקות
לחמניות באן
באנים. מה עוד אפשר לומר על העננים הרכים האלה שצצו בשנים האחרונות בכל מקום אפשרי? המקור שלהן הוא מהבאו הסיני שהוא בעצם סוג של כיסון מבצק...
31,915 צפיות3 תגובות
6 בדצמ׳ 2018זמן קריאה 2 דקות
לביבות כרובית אפויות
תמיד בחג הטיגונים, אחרי שאני מכינה עשרות סופגניות ולביבות מטוגנות, מגיע השלב שבו אני לא מסוגלת כבר להריח את ריח השמן והטיגון (וגם המשקל...
4,396 צפיות2 תגובות