שנג-ג'יאן באו (生煎包)אם אתם אוהבים באנז אתם תמותו על הכיסונים האלו! לחמניות חצי מטוגנות חצי מבושלות, ממולאות במלית בשר מושלמת. באו הוא לחמניה מאודה מבצק שמרים...
קארי ירוק עם קציצות סלמון עד לפני שנה בערך כמעט ולא הכנתי קארי, והאמת שגם בקושי אכלתי קארי. המחיות הקנויות פשוט לא עבדו בעייני. הטעם החזק וה"תעשייתי" הזה לא היה...
ספגטי בולונזמי לא אוהב ספגטי בולונז? אצלי בבית זאת תמיד הייתה מנה קבועה שאוכלים לפחות פעם בשבוע. אבא שלי למד רפואה בבולוניה שבאיטליה, מולדת הבולונז,...
מרק ארטישוק ירושלמי, פטריות וערמוניםכל הטעמים של החורף במרק אחד. קרמי, עשיר ומפנק מבלי להיות כבד מדי. בדרך כלל מבשלים מרקים מהסוג הזה בחלב או בשמנת בלבד. אני אוהבת "להקליל"...